subota, 10. lipnja 2017.
FRANCUSKI KROMPIR - JEDNOSTAVNO JELO KOJE ĆE VOLJETI CIJELA OBITELJ
lipnja 10, 2017
No comments
Sastojci
1 kg krumpira
5-6 jaja
1-2 para domaćih kobasica
2 žlice ulje za prženje
5 dl kiselog vrhnja
Vegeta, sol i papar
Priprema
1 Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute
U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
2 Na krumpir poslagati narezana jaja……….a zatim kobasice.
3.Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom, posipati Vegetom, popapriti i posoliti…..……pa preliti kiselim vrhnjem.
6 Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.
http://www.coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar