ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

OVAKVU ŠNICLU JOŠ NISTE PROBALI, RECEPT I DETALJAN POSTUPAK PRIPREME..








Za ovaj recept je potrebno:

juneće snicle ( 6 do 7 komada)


  ,narendanog kackavalja ,vegete,soli,iseckane slanine ili sunkarice
i za pohovanje jaja,brasno i prezle

Priprema:
Snicle dobro istanjiti ,posuti vegetom i soli ,ostaviti malo da odstoje kako bi se dobro usolile. U medjuvremenu tanko iseci slaninu ili sunkaricu i narendati kackavalja,kackavalj ne morate rendati mozete staviti tanke kocke.Snicle razvuci ,u red poredjati kackavalj i slaninicu ,urolati kao sarmu ,coskove uvuci kako sadryaj ne bi ispadao pri przenju.


  Zatim, tako urolanu sniclu uvaljati najpre u tanjir sa brasnom, zatim u umuceno jaje, pa u prezle(hlebne mrvice) i Karadjordjeva snicla je spremna za przenje.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
U serpi ugrejati malo vise ulja, i kada je vrelo, u njega spustiti pripremljene snicle .Prziti ih ravnomerno malo duze vremena, uz okretanje snicle s vremena na vreme, dok podjednako ne porumeni.

0 komentari:

Objavi komentar