nedjelja, 28. siječnja 2018.

PILETINA PEČENA NA LUKU…KAKO JE SAMO SOČNA OVA PILETINA MMMMMM….

Rezultat slika za ŠNICLE NA LUKU

Sastojci:
  • 6-8 pilecih batkova
  • 4 luka
  • 2 glavice belog luka

  • vegeta, so i biber
  • 1/2 dcl maslinovo ulje
Priprema:

Batkove je najbolje uvegetiti vece pre pecenja ali i nekoliko sati pre je ok, dobro zatvoriti folijom i staviti u frizider. Luk iseci na ploske, staviti u vatrostanu posudu zajedno sa batkovima. Beli luk preseci po pola, sve zaliti uljem i peci prvih 30-40 minuta prekriveno folijom u predhodno zagrijanoj rerni na 200C. Skinuti foliju okrenuti batkove i vratiti u renu da suvisna tecnost ispari i meso zarumeni. Posluziti uz pecene krompire i salatu po zelji.



0 komentari:

Objavi komentar